Battlefield 4

75,-

Beskrivelsen


Få det hele, og dominer i Battlefield.

Du er endelig klar til at kaste dig ind i kampen, og Battlefield 4 Premium Edition er den bedste måde at gøre det på. Premium Edition sørger for, at du har alt, du har brug for, til at slutte dig til dine venner og kaste dig ud i first person-slag med op til 64 spillere.

Snigmyrd fjenden fra en luftpudebåd. Læg en strategi for dit angreb fra en mere taktisk visning ovenfra. Sæt kampen i et andet lys ved at tilintetgøre strukturer i stor skala. Battlefield 4 giver dig frihed til at føre krig på din egen måde med flere soldatklasser, modificerbare våben og unikke køretøjer, du ikke finder i andre militærskydespil.

Battlefield 4 Premium Edition giver dig alle de bedste våben, camouflager, køretøjer og meget mere i en enkelt pakke.

Den fulde Battlefield 4-oplevelse. Kæmp dig gennem singleplayer-kampganen, og tag dine færdigheder med dig online i holdbaserede slag for 64 spillere.

Alle fem udvidelsespakker inkluderet. Alle multiplayerkort, nye tilstande og opgaver samt helt nye køretøjer er dine med Premium Edition.

Eksklusive tilpasningsmuligheder. Udstyr dig selv med de nyeste camouflage, maling, emblemer, dogtags og meget mere. Kombinationerne er uendelige med udstyr til alle fire kamproller.

Prioritetsposition i serverkøer. Kast dig ud i kampen så hurtigt som muligt. Prioritetspositionen betyder, at du kan begynde tidligere med at nedbryde fjenden.

12 bonus-Battlepacks. Få et forspring til konkurrenterne med sjældne våben, udstyr og tilpasningsmuligheder, der kun er tilgængelige for Premium-medlemmer. Genstande som XP-boosts, knive og våbentilbehør vil give dig den afgørende fordel.

Info

2016-06-29