Deus Ex: Mankind Divided

270,-

Beskrivelsen


Deus Ex: Mankind Divided begynder to år efter menneskenes revolution i 2029. Nu står Adam Jensen over for eftervirkningerne af The Aug Incident. Han føler, som om at valget han gjorde resulterede i fiasko. Efter Hugh Darrow’s kapring af biochip signalet i 2027, blev augmented mennesker i hele verden tvunget til at angribe voldsomt. Offentligheden blev oprørt over denne hændelse, og de er derfor imod mekanisk forstærkning. Dette resulterer i en splittet verden, hvor mekanisk augmented mennesker er adskilt fra ikke-augmented.

Jensen arbejder for Interpol-finansierede Task Force 29, der beskæftiger sig med augmented terrorister, der er dukket op som en modreaktion. Dog er hans troskab delt mellem Task Force 29 (TF29), og en hacker-gruppe kendt som Juggernaut Collective. Efter sin opdagelse af Illuminati i 2027, bliver Jensen fast besluttet på at bringe dunkle gruppe ned, og han vil samarbejde med Juggernaut Collective i et forsøg på at opnå dette.

Hans arbejde for Task Force 29 bringer Jensen til en forladt, delvist bygget hotel i Dubai. Her skal hans gren af TF29 bryde en ulovlig våbenhandel der involverer mekaniske udbygninger. I løbet af denne mission, er TF29 og de involverede i handlen angrebet af en ukendt gruppe af lejesoldater iført gyldne masker.

Noget tid efter dette bagholdsangreb, rejser Jensen til Prag, hvor han skal beskæftige sig med en gruppe, der mistænkes for terrorisme kendt som augmented Rights Coalition. Han besøger deres base i Prag Golem City for at sætte spørgsmålstegn ved deres leder, Talos Rucker. I løbet af sin tid i Prag, besøger Adam også forskellige andre steder som Ruzicka Station og Dvali Teater.

Info

2016-08-23