Mafia 3

290,-

Beskrivelsen


Året er 1968, og reglerne har ændret sig. Efter års kampe i Vietnam kender Lincoln Clay denne sandhed: Familie er ikke dem, du er født med; det er dem, du dør for. Nu er han tilbage i et genskabt New Orleans, hvor han forsøger at undslippe sin kriminelle fortid. Men da hans surrogatfamilie, den sorte mafia, bliver forrådt og udryddet af den italienske mafia, må Lincoln hærge en vej af hævn og frelse igennem de ansvarlige mafiosoer. Det kommer til at kræve mere end et par venner at klare sig i denne nye verden. Intense ildkampe, medrivende nærkampe, hæsblæsende biljagter og kendskab til gaden er alle uundgåelige. Men med det rette hold, nogle svære beslutninger og nogle beskidte hænder kan man komme til tops i byens underverden. Det er tid til at skabe en ny familie på den gamles aske.

Du kan fordybe dig i den enorme, alsidige og skumle åbne verden, der regeres af mafiaen og korrupte embedsmænd, med omhyggeligt detaljerede udsigter, lyde og emotionelt ladede atmosfærer i et af den amerikanske histories mest turbulente år.

Lincoln Clay er en forældreløs Vietnam-veteran, der tørster efter hævn over den italienske mafia efter den brutale nedslagtning af den sorte mafia, som var det tætteste, han havde på en familie.

Vælg din personlige spillestil, fra rå vold og rygende pistoler til snigmord, når du bruger Lincolns militærtræning og indsamlede efterretninger til at rive mafiaen ned. Genopbyg et nyt, kriminelt imperium på din egen, unikke måde ved at vælge, hvilke løjtnanter du belønner, og hvilke du forråder ...

Info

2016-10-07