Total War: Warhammer

285,-

Beskrivelsen


Det er en alder af endeløs erobring, tusindvis af krigere er i kamp, alle racer går i krig mod hinanden, hver ledet af en formidabel helt som søger herredømmet over hele verden.


Alt er under din kommando.
Den tapre Karl Franz marshals mænd i Imperiet, prøver at forene de splittede grupper så de kæmper under et banner mod deres fælles fjender.

Sulten efter en ond brutal kamp, Greenskins stammer Grimgor Ironhide; Orcs og Goblins fyldt med en umættelig tørst efter et blodbad.

Kong Torgrim beordrer de stoiske dværge frem fra deres bjerge,og marcherer for at hævne de alvorlige uretfærdigheder som de har levet med igennem årtusinder.

Men vampyrbaronernes motiver under Mannfred von Carstein er indhyllet i morderisk hemmelighedskræmmeri, denne hær er hævet fra de rådnende rækker af de døde.

Og mens den gamle verden bliver sønderrevet af forræderi, krig og af en ubeskrivelig magt, blæser en større trussel i vinden fra nord og virkeligheden i sig selv begynder at rive og spænde ...

En unik kombination af kolossale real-time kampe og en vanedannende tur-baserede sandkasse kampagne spil af statsmandskunst, politik og imperium bygning, Total War ™: Warhammer® vil levere hundredvis af timers absorberende gameplay.

Oveni vil denne titel kombinere yderligere to standalone udvidelser og ekstra indholds pakker til at skabe den største Total War oplevelse nogensinde. En episk trilogi af titler, der vil omdefinere fantasy strategi spil.

Dette er begyndelsen på en ny æra. Total War â„¢: Warhammer® bringer liv i en verden af legendariske helte, tårnhøje monstre, flyvende skabninger, stormende magiske krafter og regimenter af mareridtsagtige krigere.

Vores regler har ændret sig; det eneste der er konstant ... er krig.


Apokalyptiske ødelæggelse af mekanik
Bær den glubske kraft af ild i kampen for at sætte bygninger i brand og skræmme forsvarere, eller fjern hele byer og regioner fra kampagnekortet med den nye Raze mekanik.

Legendarisk startposition
Spil som det vestlige romerske imperium, hvor du vil begynde med enorme territorier under din kontrol, men svækket af politiske kampe og truet på alle sider af fjender, vil din dominans hurtigt blive en kamp for at overleve.

Nytænkt spilmekanik
Forbedret core gameplay og UI gennem nyeste optimerede og modificerede Total War spil mekanik, herunder politik, stamtræ, borgerlig ledelse og den teknologiske udvikling.

Utrolig periode detalje
Med nye periode-specifikke teknologier, våben, religion, kultur og sociale omvæltninger, Total War leverer ATTILA en autentisk oplevelse af denne ildevarslende kapitel i vores historie.

Visuelt enestående
Forbedringer og optimeringer til både kampagne- og kamp skaber en isnende vision om en truende apokalypse , og ruinen af den civiliserede verden . Med en betagende skala, atmosfære og forbedret grafisk ydeevne beviser slutningen af dage, og fremkomsten af en legende.

Info

2016-05-24